Fanshop
Fanshop
Training%20marbella%2011-01-18-44

Lachende gezichten op openbare training

Onder het toeziend oog van tientallen supporters heeft Feyenoord vrijdagochtend een openbare groepstraining afgewerkt op het Marbella Football Center. De aanwezige Feyenoorders zagen dat de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst zich onder een heerlijk winterzonnetje in het zweet werkten.

Na een uitgebreide warming-up, die door de supporters van dichtbij kon worden gadeslagen, verhuisden de spelers naar het grote veld voor andere oefenvormen. Een groot partijspel van elf tegen elf vormde de afsluiting van de openbare oefensessie, waarin – net als de rest van de week – plezier en prestatie goed samen gingen.

Daardoor waren er vrijdagmiddag veel lachende gezichten te zien, zowel op het trainingsveld als daarnaast. Dat had er alles mee te maken dat de spelers na afloop alle tijd namen voor handtekeningen, foto’s en selfies en er daarmee voor zorgen dat de supporters blij en tevreden het Marbella Football Center verlieten.

Volg #FeyenoordinMarbella
Meer beelden en updates van de reis en het verblijf en de trainingen van Feyenoord in Marbella zijn uiteraard te zien op de officiele social mediakanalen van de club. Mis niets en volg het team op de voet via TwitterInstagram (check ook Instagram Stories) en Facebook.