Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Laatste week gegarandeerd plaatsbehoud | Seizoenkaart 2020-2021

Seizoenkaarthouders hebben nog precies een week de tijd om hun seizoenkaart te verlengen met gegarandeerd plaatsbehoud. Na maandag 22 juni 23:59 uur vervalt deze reservering op je eigen plaats in De Kuip, dus heb jij nog niet verlengd? Doe dit dan snel!

Het is sinds woensdag 27 mei voor seizoenkaarthouders mogelijk te verlengen en zo hun plek in het stadion veilig te stellen voor het moment dat zij weer welkom zijn in De Kuip. Van de bijna 19.000 hebben ruim 5.000 seizoenkaarthouders gekozen voor de ‘full support’ optie, waarmee ze afzien van tegemoetkoming en de club een extra steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijden.

Wil jij er straks ook als eerste bij zijn wanneer we weer met publiek mogen spelen? Verleng dan nu jouw seizoenkaart(en) in de online Ticketshop en steun de club! Op Feyenoord.nl vind je een teller die precies en actueel aangeeft hoeveel seizoenkaarten er al zijn verlengd.

Aanvullend een aantal algemene punten over het verlengen of aanvragen van een seizoenkaart:

  • Het is voor supporters mogelijk om gespreid te betalen d.m.v. automatisch incasso, in twee of vier termijnen. Incassomomenten zijn 30 juni, 31 juli, 31 augustus en 30 september.
  • Seizoenkaarthouders kunnen hun stoel een-op-een verlengen, verplaatsen en ook bijkopen tijdens de voorrangsperiode die loopt t/m maandag 22 juni. Alle informatie over de verschillende fases vind je hier.
  • Klik hier voor alle overige informatie over een seizoenkaart 2020-2021.