Fanshop
Fanshop
website-van-het-jaar_social

Laatste kans: stem op Feyenoord.nl als website van het jaar!

Help jij Feyenoord.nl aan de titel Website van het Jaar? De stemperiode is nog twee dagen, tot en met vrijdag 6 november, geopend! De officiële website van Feyenoord maakt kans op een onderscheiding in de categorie Sport. Feyenoord gaat in deze categorie de strijd aan met onder meer de websites van Ajax, AZ, Willem II en de KNVB.

Ook afgelopen jaar onderging Feyenoord.nl een aantal verbeteringen. Zo zijn de pagina’s met spelersprofielen uitgebreid en zijn van alle spelers ook hun persoonlijke statistieken terug te vinden. Verder werd het Kameraadjes-gedeelte op de website volledig vernieuwd en uitgebreid, opgemaakt in de nieuwe huisstijl van Feyenoords Juniorclub. Nieuwe ontwikkelingen waren er aan de zakelijke kant van de site, met onder meer een online netwerkplatform met een exclusieve portal voor leden van de Feyenoord Business Club.  

Stemmen op Feyenoord.nl kan vanaf maandag (vandaag) tot en met 6 november via www.websitevanhetjaar.nl. Door jouw stem uit te brengen maak je kans op diverse mooie prijzen. De winnaars worden bekend gemaakt op 26 november.

Feyenoord is in de categorie Sport in de race voor twee prijzen: Beste website en Populairste website. Vorig jaar werd www.feyenoord.nl verkozen tot Populairste website in deze categorie.