Fanshop
Fanshop
header_nieuwsbericht

Laatste kans op prijzen met de Feyenoord Adventskalender

Drie gave Feyenoord-prijzen. Die zijn verspreid over vandaag (dinsdag), woensdag en donderdag nog te winnen via de Feyenoord Adventskalender, die loopt tot en met 24 december aanstaande. Kans maken op een week lang rijden in een Opel in Feyenoord-kleuren, vijf gesigneerde thuisshirts of een VIP-arrangement voor de topper Feyenoord – PSV van na de winterstop? Doe dan (ook) de laatste dagen mee met de Adventskalender!

Met het ingaan van de traditionele feestmaand december ging ook de Feyenoord Adventskalender van start. Via www.feyenoord.nl/advent en de officiële Facebook-pagina van Feyenoord konden supporters de voorbije weken elke dag een nieuw cadeautje openen en daarmee kans maken op prachtige Feyenoord-prijzen. Een manier voor de club om het legioen te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun in het jaar 2015.

De gesigneerde voetbalschoenen van aanvoerder Dirk Kuyt, een reis naar het trainingskamp in Portugal in januari, twee kaarten voor het bekerduel met Willem II, een shirt van Southampton FC van Jordy Clasie, tien keer een lunch in Brasserie De Kuip en het keepersshirt van Kenneth Vemeer mét handtekening; zomaar een greep uit de vele prijzen die deze maand al vergeven werden met de Adventskalender. Een volledig overzicht van de cadeau-items en de gelukkige winnaars tot dusver vind je op www.feyenoord.nl/winnaarsoverzicht.

Doe (ook) de laatste dagen mee aan de Feyenoord Adventskalender en wie weet pak jij een vervroegd kerstcadeau uit: www.feyenoord.nl/advent.