Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20140711_soccercamp

Laatste kans op deelname Feyenoord Soccer Camp!

Wil jij deze zomer werken aan je voetbalkwaliteiten en goed beginnen bij je club aan het nieuwe seizoen? Schrijf je dan vandaag nog in voor een Feyenoord Soccer Camp! Er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar voor de Feyenoord Soccer Camps bij v.v. WFB (in Ouddorp), sv Honselersdijk, MZC’11 (in Zierikzee) en V.V.Z.A (in Amsersfoort). De overige Soccer Camps, waaronder twee op Varkenoord en één bij v.v. Nieuwerkerk, zijn inmiddels volledig volgeboekt.

Klik op één van onderstaande locaties om direct in te schrijven en verzeker jezelf van een plaats! Via deze links is bovendien meer informatie over deze Soccer Camps te vinden.

     •    21 & 22 juli: v.v. WFB (Ouddorp)  
     •    6 t/m 8 augustus: SV Honselersdijk
     •   18 & 19 augustus: s.v. MZC'11 (Zierikzee)
     •   21 & 22 augustus: V.V.Z.A. (Amersfoort) 

De trainingen tijdens de Feyenoord Soccer Camps worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy, de jeugdopleiding van de Rotterdamse club. In mei werd de jeugdopleiding voor de vijfde achtereenvolgende keer verkozen tot beste van Nederland! Alle trainers, waaronder voormalig Feyenoord-speler Ben Wijnstekers, kijken er naar uit om ook komende zomer hun voetbalervaring over te brengen op het veld. De voetbalkampen zijn toegankelijk voor iedere voetballiefhebber van 6 t/m 15 jaar.