Fanshop
Fanshop
IMG_2134

Laatste kans op deelname aan Feyenoord Soccer Camps

Wie deze zomer tijdens een van de Feyenoord Soccer Camps wil trainen als een echte Feyenoord-prof, moet er snel bij zijn. Alle voetbalkampen op Varkenoord zijn al uitverkocht, terwijl voor de andere Soccer Camps nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Over acht dagen vindt al het eerste Feyenoord Soccer Camp plaats, bij v.v. WFB in Ouddorp. Hieronder vind je het overzicht van de overige plaatsen en data. Voor meer informatie en/of om direct in te schrijven, klik je op één van de onderstaande links.

Tijdens de Feyenoord Soccer Camps ontwikkelen jongens en meisjes tussen de zes en zestien jaar hun voetbalkwaliteiten door te trainen op de Feyenoord-manier. De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy, de internationaal geroemde jeugdopleiding van Feyenoord. Deelnemers ontvangen een gloednieuw trainingstenue van adidas, een Feyenoord-bal en een persoonlijk deelnamecertificaat. Daarnaast wordt, net als bij de Feyenoord-spelers, iedere dag gezorgd voor een lunch en voldoende drinken.