Fanshop
Fanshop
Eerste%20stap%20in%20De%20Kuip

Laatste kaarten voor ‘Eerste stap in De Kuip’

Kan jouw kleine Feyenoord-supporter net (of bijna) lopen en is het na de eerste stapjes in huis nu tijd voor de eerste stap in De Kuip? Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geeft haar jongste supporters (Mini’s) de kans om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit unieke evenement op zaterdag 9 juni.

Tijdens ‘Eerste stap in De Kuip’ worden nieuwe piepjonge Feyenoord-supporters uitgenodigd voor een (verkorte) rondleiding langs de meest bijzondere plekken van het stadion. Nadat jouw Mini met jou door de spelerstunnel naar het veld is gelopen, wordt er aan de rand van het beste veld van Nederland een voetafdruk met verf op een officieel certificaat gemaakt.

Eenmaal aangekomen bij het veld van De Kuip zal jouw Kameraadje door een professionele fotograaf op de foto worden gezet óp de middenstip van de heilige grasmat. Een unieke ervaring! De rondleidingen op zondag 10 juni zijn al volledig uitverkocht, maar op zaterdag 9 juni zijn er nog plaatsen beschikbaar.

Kaartverkoop
Per Kameraadjeslidmaatschap kan hier één kaart voor € 5,- per stuk worden gekocht. Deze kaart biedt op zaterdag 9 juni toegang tot ‘Eerste stap in De Kuip’ voor één Mini en maximaal twee ouders/begeleiders. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.