Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-VVV-Venlo-12

Laatste kaarten Feyenoord – Vitesse via Ticket Exchange

De extra kaarten die eerder deze maand in de verkoop gingen voor Feyenoord – Vitesse, zijn inmiddels verkocht. Wil je zaterdag toch graag naar deze competitiewedstrijd in De Kuip? Via Feyenoord Ticket Exchange zijn nog kaarten beschikbaar.

Via online ticketplatform Feyenoord Ticket Exchange kunnen seizoenkaarthouders die zaterdagavond niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Op deze manier krijgen niet-seizoenkaarthouders de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover in de Online Ticketshop van Feyenoord.

Thuiswedstrijden in december
Met Vitesse-thuis begint voor Feyenoord een drukke decembermaand, waarin de laatste zeven wedstrijden voor de winterstop op het programma staan. Vijf hiervan speelt het team van trainer Giovanni van Bronckhorst in de eigen Kuip. Mis niets en kijk snel voor welke wedstrijden er nog kaarten beschikbaar zijn via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Feyenoord – Vitesse begint zaterdagavond om 20:45 uur.