Fanshop
Fanshop
20140418_seizoenkaart

Laatste dag voorrangsperiode verlenging seizoenkaart

Zondag (vandaag) is het de laatste dag van de voorrangsperiode waarin huidige seizoenkaarthouders met gegarandeerd plaatsbehoud hun seizoenkaart kunnen verlengen. Wil jij ook volgend seizoen verzekerd zijn van je plek in De Kuip en heb je nog niet verlengd, doe dit dan vandaag nog! Naast gegarandeerd plaatsbehoud (of voorrang op verplaatsing), wordt er tijdens de voorrangsperiode ook geen prijsstijging doorberekend*.

Met de seizoenkaart 2014-2015 heb je onder meer toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen en uiteraard ben je verzekerd van je plaats bij alle competitiewedstrijden van Feyenoord in De Kuip. Het verlengen van je seizoenkaart kan eenvoudig via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Besluit je jouw seizoenkaart na vandaag, maar vóór het einde van seizoen 2013-2014 te verlengen, dan betaal je ook geen prijsindexatie*. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Na afloop van de competitie kun je je seizoenkaart niet meer verlengen. Uiteraard kun je dan wel een nieuwe seizoenkaart bestellen, echter wel zonder prijsvoordeel.

Inbegrepen in de seizoenkaart 2014-2015:
•         Toegang tot de zeventien thuiswedstrijden en eventuele play-offs;
•         Toegang tot de traditionele openingswedstrijd van het seizoen;
•         Toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd;
•         Toegang tot de eerste thuiswedstrijd voor de KNVB beker (tot 1/8e finale)**;
•         Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
•         Gratis lidmaatschap Het Legioen, inclusief 11 x Feyenoord Magazine (voor kinderen tot en met 14 jaar Kameraadjes);
•         10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop (ook online).

Simpel verlengen en verplaatsen
Jouw seizoenkaart verleng je via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen kan met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02 en je postcode). Indien je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze hier direct aanvragen.

Geen internet?
Heb je geen internet? Laat dan een verlengingsformulier toesturen. Bel hiervoor met 0900-1908 (€ 0,15 p/m). Feyenoord stuurt het verlengingsformulier zo snel mogelijk naar je op.      

Kijk voor meer informatie of om direct je seizoenkaart te verlengen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

* In het seizoen 2013-2014 is na de verlengingsperiode de seizoenkaartprijs met 2,5% geïndexeerd. Dit geïndexeerde tarief is de vroegboekprijs voor de seizoenkaart 2014-2015. Heb jij je seizoenkaart vorig seizoen in de voorrangsperiode verlengd, dan krijg je als gevolg van de indexering dus wel te maken met een prijsstijging.
**  Indien van toepassing.