Fanshop
Fanshop
IMG_2960

Kuyt en Kazim-Richards populair bij Turkse fans in Seefeld

Dirk Kuyt en Colin Kazim-Richards hebben zich dinsdag nog populairder gemaakt bij enkele Turkse voetbalfans, die aandachtig toeschouwer waren van Feyenoords avondtraining in Seefeld. De twee Feyenoord-aanvallers namen bij het verlaten van het trainingscomplex alle tijd voor de enthousiaste supporters, die uiteraard uit waren op foto’s en handtekeningen.

De Turken in Fenerbahçe-shirt hadden logischerwijs vooral aandacht voor Kuyt en zongen hem zelfs korte tijd luidkeels toe. De 104-voudig international kwam drie seizoenen uit voor de topclub uit Istanbul en won daar onder meer het kampioenschap en de nationale beker, voordat hij deze zomer terugkeerde bij Feyenoord.

Ook Kazim-Richards kwam in het verleden uit voor Fenerbahçe, terwijl de spits tevens actief was voor Galatasaray. Ook van die Turkse grootmacht waren enkele supporters aanwezig langs de lijn van het trainingsveld. De Turkse spits, die vorig seizoen zijn rentree maakte in de nationale ploeg, stelde hen niet teleur en poseerde ontspannen voor diverse camera’s en mobiele telefoons.

Beide Feyenoorders waren enkele minuten eerder het trainingsveld afgestapt. De schitterende grasmat was een uur lang toneel geweest van Feyenoords tweede oefensessie van de dag. Deze bestond voornamelijk uit een serie fysieke oefeningen, waarbij de groep onder handen werd genomen door Arno Philips. Later kwam ook de bal er nog even aan te pas, voor een aantal ontspannen positiespellen.

Daarmee kwam er een einde aan een intensieve dag voor de Feyenoorders, met twee trainingen en tussendoor een persmoment. Ook morgen (woensdag) is het programma goed gevuld, met een ochtendtraining en ’s middags een oefenwedstrijd tegen SV Kematen.