a1f41232e188bf056795373b3169dae5_800_600

Kuban Krasnodar wint in Russische competitie

Kuban Krasnodar heeft zondagavond de laatste wedstrijd in de aanloop naar het treffen met Feyenoord van aanstaande donderdag gewonnen. In eigen huis was de ploeg van trainer Dorinel Muntean met 3-2 te sterk voor Ural Yekaterinenburg. Alle doelpunten in het duel in de Russische competitie vielen voor rust. Djibril Cissé maakte twee doelpunten, Arsen Hubulov was eenmaal trefzeker. Ibrahima Baldé, die afgelopen donderdag het enige doelpunt maakte in het eerste treffen met Feyenoord, kwam twintig minuten voor tijd als invaller in de ploeg.

Na de overwinning van afgelopen zondag bezet Kuban Krasnodar de zesde positie in de Russische competitie. De ploeg verzamelde negen punten in de eerste zes duels en staat daarmee op vijf punten achterstand van koploper CSKA Moskou.