Fanshop
Fanshop

Krans bij standbeeld Coen Moulijn

Mevrouw Moulijn heeft zondag voorafgaand aan de benefietwedstrijd van Feyenoord tegen FC Emmen samen met Feyenoord-directieleden Mark Koevermans en Martin van Geel en ambassadeur Gerard Meijer een krans gelegd bij het standbeeld van Coen Moulijn. Het is zondag precies vier jaar geleden dat het clubicoon van Feyenoord op 73-jarige leeftijd overleed.

‘Ik vind het heel bijzonder dat we hier vandaag op deze manier bij stil kunnen staan’, vertelde mevrouw Moulijn, nadat de krans bij het standbeeld was gelegd. ‘Het geeft een heel warm gevoel zowel de club als de supporters vandaag stil staan bij Coen.’

Alle bezoekers van de wedstrijd tegen FC Emmen kunnen zondag een bezoek brengen aan het standbeeld van Moulijn. De buitenring van het stadion is speciaal vanwege deze gelegenheid geopend, waardoor alle supporters het standbeeld kunnen bereiken. Na afloop van het duel met FC Emmen kunnen ook supporters die de wedstrijd niet hebben bezocht het beeld bezoeken.

Alle geïnteresseerden kunnen zich hiervoor vanaf 16.45 uur melden aan de Olympiazijde (voorplein) van het stadion, ter hoogte van de letters ‘Stadion Feijenoord’. Zij kunnen het stadion (opnieuw) betreden op het moment dat alle bezoekers van de wedstrijd de gelegenheid hebben gekregen De Kuip te verlaten en het stadion leeg is. Pas dan worden de toegangspoorten aan de Olympiazijde heropend. De poorten aan die zijde blijven vervolgens tot uiterlijk 18.00 uur open.