Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
cambuur-fey-18

Kramer: ‘Dit is een droomscenario’

In de krappe en bomvolle mixed-zone van het Cambuur Stadion drongen zondag veel van de aanwezige journalisten zich samen rondom één man: Michiel Kramer. Iedereen wilde het verhaal horen van de spits, die zijn officiële debuut voor Feyenoord had opgeluisterd met een uiterst belangrijke goal. Daarmee hielp hij zijn nieuwe club op weg naar de tweede overwinning van het seizoen (0-2). ‘Een droomdebuut’, zo erkende Kramer in Leeuwarden.

Nog nat van het zweet en de regen en met het Feyenoord-tenue nog om zijn lijf, bleef Kramer te midden van de vaderlandse pers rustig onder alle aandacht. Het doelpunt waarmee hij de ploeg op voorsprong zette, analyseerde hij als volgt: ‘De voorzet werd van richting veranderd, de bal ging daardoor omhoog en ik hoefde ‘m alleen maar binnen te knikken. Een goeie goal, denk ik’, voegde hij er glimlachend aan toe.

‘De afgelopen weken waren vrij hectisch’, vervolgde Kramer, daarmee doelend op de transfer van ADO Den Haag naar De Kuip. ‘Het is fantastisch dat nu de beloning volgt in de vorm van een belangrijk doelpunt. Scoren bij je debuut, voor mij is dat natuurlijk een droomscenario. Voetballend moet het allemaal nog een stuk beter bij mij, maar op dit moment ben ik vooral heel blij dat het vanmiddag zo gelopen is en we drie belangrijke punten hebben gepakt.’