Fanshop
Fanshop
IMG_2181

Kramer aanwezig op woensdagtraining

Michiel Kramer was woensdag een van de zeventien spelers waarover hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst kon beschikken op de ochtendtraining. De spits viel afgelopen zondag tegen Willem II uit met een enkelblessure, maar nam op een regenachtig Varkenoord grotendeels deel aan de groepstraining. Alleen het afsluitende partijspel liet hij aan zich voorbij gaan.

Ook Eric Botteghin meldde zich op het sportcomplex, al voegde hij zich nog niet bij de rest van de groep. De Braziliaanse verdediger kampt met lichte klachten – de reden dat hij het competitieduel van zondag aan zich voorbij moest laten gaan – en werkte een aantal individuele oefeningen af.

Op Warner Hahn en Eljero Elia na ontbraken op het trainingsveld de spelers die maandagavond in actie kwamen met Jong Feyenoord. Zij werkten in De Kuip een apart programma af.

Feyenoord bereidt zich deze week voor op de eerstvolgende wedstrijd in de competitie, aanstaande zondag in Kerkrade tegen Roda JC (aanvang 12.30 uur). In de aanloop naar het uitduel in Limburg werkt de selectie nog twee openbare trainingen af, te weten donderdag om 10.30 uur en zaterdag om 10.00 uur. De oefensessie van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor pers en publiek.