fey-gra-14

Kramer: ‘Na mijn goal kwam het vertrouwen terug’

Met zijn twaalfde treffer van het seizoen zorgde Michiel Kramer zaterdagavond tegen De Graafschap (3-1) voor de gelijkmaker van Feyenoord. Kort na rust tikte de spits een voorzet van Miquel Nelom binnen, waarmee hij voor de 1-1 zorgde die de in de eerste helft opgelopen achterstand ongedaan maakte.

‘Of het een echte spitsengoal was? Ik denk het wel, ja’, zei Kramer na afloop. ‘En het was vooral ook een heel belangrijke goal. Na die treffer keerde het vertrouwen terug in het team en gingen we weer wat makkelijker voetballen. In de tweede helft zag je uiteindelijk terug dat wij beter zijn dan De Graafschap. Maar we moesten weer heel diep gaan, wat volgens mij volkomen onnodig is.’

Kramer doelde met name op het eerste half uur, waarin Feyenoord volgens de spits verdiend op achterstand kwam. ‘Het eerste half uur was niet heel best. Het was gezapig van onze kant en dan heb je het dus ook tegen een ploeg als De Graafschap lastig. In het laatste kwartier voor rust begonnen we al wat beter te spelen en gelukkig hebben we dat in de tweede helft vastgehouden. Maar in het vervolg moeten we dit soort wedstrijden toch makkelijker gaan winnen.’