Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
europa_clubs_nieuws

Korting passe partout voor seizoenkaarthouders tot vrijdagavond

De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, waarbij zij 25% korting kregen op een passe partout voor de groepsfase van de Europa League, is vandaag (vrijdag) om 13.00 uur verlopen. Daarmee is de mogelijkheid waarbij seizoenkaarthouders hun eigen plaats konden terugkopen komen te vervallen. Omdat er nog veel animo is onder seizoenkaarthouders om een passe partout met korting te kopen, wordt voor seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders de kortingsperiode van 25% verlengd tot vanavond (vrijdag) 23.59 uur. Het is daarbij NIET meer mogelijk om de eigen stoel terug te kopen. Wel is het mogelijk om een passe partout voor een ander vak (of een andere stoel op het eigen vak) te kopen.

Zaterdag 13 september (morgen) om 09.00 uur start de verkoop van passe partouts voor clubkaarthouders. Zij ontvangen 15% korting op een passe partout en kunnen er één per clubkaart kopen. Tijdens deze verkoopperiode, die afloopt op vrijdag 19 september om 13.00 uur, kunnen ook seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders die nog geen passe partout hebben gekocht, een passe partout kopen met 15% korting.

Ben jij al verzekerd van een plek in het stadion bij de thuiswedstrijden tegen Sevilla FC, Standard Luik en HNK Rijeka? Bestel direct een passe partout voor de groepsfase van de Europa League en kijk voor alle kaartverkoopinformatie op www.feyenoord.nl/tickets