Fanshop
Fanshop

Kom op tijd naar Feyenoord – Vitesse

De eerder uitgestelde wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse wordt vanavond (maandag) om 20.00 uur gespeeld in een nagenoeg uitverkochte Kuip. In verband met de verwachte drukte en de avondspits rondom Rotterdam adviseert de club alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer richting het stadion te komen. Hieronder de belangrijkste (vervoers)informatie omtrent de wedstrijd.

Kom op tijd!
Feyenoord verwacht voor deze belangrijke en mogelijk beslissende wedstrijd in de voorlaatste speelronde van de Eredivisie maandag grote drukte in en rondom het stadion. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis. De poorten van het stadion gaan om 18.30 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Pendeltreinen
De NS zet maandagavond zowel voor als na de wedstrijd Feyenoord – Vitesse speciale pendeltreinen tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ook maken treinen vanuit Dordrecht een extra stop op Rotterdam Stadion.

Avondspits
Bezoekers die per auto afreizen naar De Kuip, dienen rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam en in en rondom het centrum van de stad kan daardoor extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd. Kijk voor eventuele wegwerkzaamheden en actuele verkeersinformatie op www.vanAnaarbeter.nl.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. Om veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk daarbij aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Versoberde omstandigheden
Feyenoord – Vitesse wordt onder versoberde omstandigheden gespeeld, in verband met het overlijden van Yvonne Lodewijks, de vrouw van keeperstrainer en beloftencoach Patrick. Voor de wedstrijd vindt een minuut stilte plaats ter nagedachtenis aan Yvonne Lodewijks, terwijl de spelers van Feyenoord rouwbanden zullen dragen. Rond het duel zal gepaste muziek gedraaid worden door de stadion-DJ, terwijl de vlaggen in het stadion halfstok zullen hangen.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een succesvolle voetbalavond toe!