Fanshop
Fanshop
20140929_std_vs

Kom op tijd naar Feyenoord – Standard Luik

Feyenoord doet een beroep op alle bezoekers van de thuiswedstrijd tegen Standard Luik van donderdagavond om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. In verband met het vroege aanvangstijdstip en de grote (verkeers)drukte adviseert Feyenoord supporters om vroeg van tevoren naar De Kuip te vertrekken.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23.

Gratis vervoer met bus en tram
Je wedstrijdticket is tevens het vervoerbewijs waarmee je drie uur voor en drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis met de trams en bussen van de RET kunt reizen.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft (bij vaste plaatskeuze). Bij vrije plaatskeuze geldt: schuif zo ver mogelijk door en gebruik de vrije stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een plezierige en succesvolle Europa Cup-avond toe! Feyenoord tegen Standard Luik begint om 19.00 uur. Het stadion is geopend vanaf 17.30 uur.