Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-ajax-49

Kom op tijd naar Feyenoord – FC Twente

Feyenoord speelt zondag tegen FC Twente (aanvang 14.30 uur) en evenals alle eerdere thuisduels van dit seizoen is De Kuip volledig uitverkocht. Een prachtige en unieke reeks en het zoveelste bewijs van de onvoorwaardelijke trouw van het legioen. In verband met de verwachte drukte in en rondom De Kuip adviseert de club alle bezoekers van de wedstrijd om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. De meest relevante reis- en vervoersinformatie lees je hieronder.

Kom op tijd naar de uitverkochte Kuip!
Feyenoord verwacht voor de wedstrijd tegen FC Twente grote drukte in en rondom De Kuip. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis. De poorten van het stadion gaan om 13.00 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Pendeltreinen
De NS zet zondag zowel voor als na de wedstrijd Feyenoord – FC Twente speciale pendeltreinen in tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ook maken treinen vanuit Dordrecht een extra stop op Rotterdam Stadion.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Verscherpt toezicht
Hoewel er geen concrete aanleiding voor is, is er rondom het duel met FC Twente sprake van verscherpt toezicht in en rondom het stadion. Normaal gesproken zult u hier als bezoeker geen hinder van ondervinden.  

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een succesvolle voetbalmiddag toe!