Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Kom op tijd naar Feyenoord – FC Twente!

Voor Feyenoord gaat zondag de tweede competitiehelft van start met de thuiswedstrijd tegen FC Twente. In verband met de verwachte drukte adviseert de club alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Lees hieronder belangrijke (reis)informatie met betrekking tot de wedstrijd van zondag, die om 14.30 uur begint.

Kom op tijd!
Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom het stadion. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis. De poorten van het stadion gaan om 13.00 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

Gratis reizen met RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. Om veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen, tassen et cetera. Denk daarbij aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Kaartverkoop
Nog geen kaarten voor Feyenoord – FC Twente? Koop dan nu nog je kaart via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een plezierige en succesvolle voetbalmiddag toe!