Fanshop
Fanshop
20170616_fey_real_soc_visual

Kom naar de openingswedstrijd in De Kuip

Na drie oefenwedstrijden op vreemde bodem speelt Feyenoord aanstaande zaterdag 29 juli om 14:30 uur voor het eerst dit seizoen in De Kuip. De tegenstander tijdens de traditionele openingswedstrijd is Real Sociedad. Wil jij de landskampioen voor het eerst dit seizoen in actie zien in eigen stadion? Dat kan, want voor de openingswedstrijd van het seizoen 2017-2018 zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Vrije verkoop
Voor Feyenoord – Real Sociedad geldt vrije verkoop, wat betekent dat er per supporter maximaal vier kaarten gekocht kunnen worden. Seizoenkaarthouders 2017-2018 hebben automatisch toegang tot dit duel en hoeven dus geen kaart te kopen. Kaarten zijn direct te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Op de foto met de schaal
Bezoekers van de openingswedstrijd kunnen zaterdag tevens op de foto met de vorig seizoen veroverde kampioensschaal. Alle supporters met een geldige wedstrijdkaart hebben via poort 26 tot en met 33 toegang tot de gele zijde van De Kuip, waar je tussen 12:00 en 14:15 uur de mogelijkheid hebt om jezelf te vereeuwigen met de schaal. Vanaf 13:00 uur gaan alle hekken in het stadion open en is het mogelijk om naar je eigen vak te lopen.

Wil je op de foto met de schaal, dan adviseren we je om bijtijds naar De Kuip te komen. Feyenoord kan niet garanderen dat alle supporters zaterdag op de foto kunnen met de schaal. Vanaf de week na de openingswedstrijd zal de schaal tentoongesteld worden in het Feyenoord Museum.

Kameraadjesvakken uitverkocht
De wedstrijd tussen Feyenoord en Real Sociedad is tevens een Kameraadjeswedstrijd. Alle beschikbare kaarten voor de speciaal voor Kameraadjes gereserveerde vakken zijn inmiddels uitverkocht.