Fanshop Tickets
1612201140_UITING%20BENEFIET%20WEBSITE

Kom naar de benefietwedstrijd in De Kuip

Wil jij op één avond de benefietwedstrijd Feyenoord - FC Dordrecht bekijken, de helden van Oud-Feyenoord in actie zien tegen de Suriprofs Legends én het goede doel steunen? Kom dan volgende week woensdag 22 maart naar De Kuip!

Programma
De avond begint om 18:45 uur met de voorwedstrijd tussen Oud-Feyenoord en de Suriprofs Legends. Namens Oud-Feyenoord zullen Pierre van Hooijdonk, Christian Gyan en Patrick Paauwe hun voetbalschoenen weer eens aantrekken. Bij de Suriprofs verschijnen in ieder geval voormalig Feyenoord-speler Serginho Greene, Edgar Davids, Michael Reiziger, Orlando Engelaar en Glenn Helder binnen de lijnen. De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht begint om 20:15 uur. Tussen beide duels is er een optreden van de Hermes House Band, terwijl in de rust Lee Towers het publiek zal vermaken. De poorten van De Kuip gaan om 18:30 uur open. 

Kaartverkoop
Omdat alle overige thuiswedstrijden van dit seizoen zijn uitverkocht, is de benefietwedstrijd het enige duel waarvoor nog kaarten verkrijgbaar zijn. Kaarten kosten slechts € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord.

Sikkelcelziekte
Koop je een kaart, dan beleef je niet alleen een leuke avond, maar steun je ook nog eens het goede doel. De opbrengst van de benefietwedstrijd gaat namelijk naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken om extra onderzoek te doen naar sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is een ernstige chronische bloedziekte die gekenmerkt wordt door hevige bloedarmoede en het optreden van periodieke aanvallen, sikkelcelcrisen genaamd. De ziekte veroorzaakt na verloop van tijd ernstige achteruitgang van de organen.

Steun per sms
Kom je niet naar De Kuip, maar wil je wel het goede doel steunen? SMS ‘SOPHIA’ naar 4333 en doneer eenmalig € 3.