Fanshop
Fanshop
Feyenoord-PSV-58%20(1)

Kom morgen naar de halve finale in De Kuip

Feyenoord leeft toe naar de halve finale van de TOTO KNVB Beker, woensdag tegen Willem II. Steun jij het team bij deze belangrijke bekerwedstrijd? Er zijn nog kaarten! De wedstrijd begint om 20:45 uur.

Feyenoord kan zich woensdagavond voor de tweede keer in drie seizoenen plaatsen voor de bekerfinale, die dit jaar op zondag 22 april wordt gespeeld in De Kuip. Bij winst op Willem II blijft het team van trainer Giovanni van Bronckhorst in de race voor de tweede prijs van dit seizoen, nadat begin augustus de Johan Cruijff Schaal al werd veroverd.

Kom naar De Kuip
Op jacht naar een plek in de finale hopen spelers en staf morgenavond ook op jouw steun. Kom naar De Kuip en schreeuw Feyenoord samen met je kameraden naar de overwinning! Kaarten zijn voor iedereen te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop. Hier vind je ook alle informatie over beschikbare vakken en prijzen.

Kleed je warm aan tegen de kou
Kom je morgenavond naar De Kuip? Kleed je dan warm aan tegen de kou! Ook in de Feyenoord Fanshops kan je uiteraard terecht voor onder meer mutsen en sjaals. Het volledige aanbod inclusief fraaie kortingen vind je hier