Fanshop
Fanshop
stadion%20lichtmast-3

Kom donderdagavond op tijd naar De Kuip

Voor de vijftiende keer op rij (!) dit seizoen is De Kuip donderdagavond uitverkocht, bij een thuiswedstrijd van Feyenoord. Wederom een bewijs van de onvoorwaardelijke steun van het legioen, dat ondanks de mindere resultaten van de afgelopen weken massaal aanwezig zal zijn in het stadion. In verband met de verwachte drukte adviseert Feyenoord alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Hieronder lees je de meest relevante (reis)informatie voor het bezoek aan Feyenoord – sc Heerenveen (aanvang 20.45 uur).

Mis geen minuut!
Feyenoord verwacht voor het duel met de Friezen grote drukte in en rondom De Kuip. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De poorten van het stadion gaan om 19.15 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

Avondspits
Bezoekers die per auto afreizen naar De Kuip, dienen rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip zelf kan daardoor extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd. Kijk voor eventuele wegwerkzaamheden en actuele verkeersinformatie op www.vanAnaarbeter.nl.

Barbecue in De Kuip
Supporters die geen tijd en/of zin hebben om vanuit hun werk eerst nog langs huis te gaan, kunnen in De Kuip genieten van een heerlijke barbecue. De barbecue vindt vanaf 17.00 uur plaats op het horecaplein onder de vakken Q en R, waar met zitbanken, heaters en tv’s een gezellige sfeer zal worden gecreëerd. Meer info lees je hier.

RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Pendeltreinen
De NS zet donderdag zowel voor als na de wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen speciale pendeltreinen in tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ook maken treinen vanuit Dordrecht een extra stop op Rotterdam Stadion.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Nieuwe fietsparkeerplaats
Kom je op de fiets naar De Kuip? Parkeer je fiets dan op de nieuwe fietsparkeerplaats aan de Olympiaweg. De circa 200 fietsbeugels bevinden zich links van het gebouw van Feyenoord Service & Tickets, ter hoogte van autoparkeerplaatsen P7/P8,  naast de ingang van bedrijventerrein Feijenoord.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Fouilleren
Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip, zodat je geen minuut mist van Feyenoord – sc Heerenveen. 

Verscherpt toezicht
Hoewel er geen concrete aanleiding voor is, is er rondom het duel met sc Heerenveen sprake van verscherpt toezicht in en rondom het stadion. Dit was bij de vorige thuiswedstrijden eveneens het geval. Normaal gesproken zullen bezoekers hier geen hinder van ondervinden.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een succesvolle voetbalavond toe!