Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Wedstrijd%20sfeer%20actie-1%20MET%20JUISTE%20TILL%20I%20DIE

Kom donderdagavond op tijd naar De Kuip!

Feyenoord speelt donderdagavond de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen, om 20.45 uur tegen PEC Zwolle. Evenals alle eerdere thuisduels van dit seizoen wordt ook deze wedstrijd gespeeld in een volledig uitverkochte Kuip. In verband met de verwachte drukte en de avondspits in en rondom Rotterdam adviseert Feyenoord alle bezoekers om bijtijds naar het stadion te komen. Hieronder lees je de belangrijkste reis- en vervoersinformatie omtrent de bekerkraker tussen Feyenoord en PEC Zwolle.

Kom op tijd naar de uitverkochte Kuip!
Feyenoord verwacht voor thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle grote drukte in en rondom het stadion. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis. De poorten van het stadion gaan om 19.15 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

Avondspits
Bezoekers die per auto afreizen naar De Kuip, dienen rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip zelf kan daardoor extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd. Kijk voor eventuele wegwerkzaamheden en actuele verkeersinformatie op www.vanAnaarbeter.nl.

Wegwerkzaamheden A15 bij Spijkenisse
Rijkswaterstaat voert deze periode verschillende werkzaamheden uit aan de oprit van Spijkenisse naar de hoofdrijbaan van de rijksweg A15. In verband met deze werkzaamheden is de oprit (16) Spijkenisse richting zowel de Botlektunnel voor het verkeer vanuit Spijkenisse donderdagavond afgesloten. Dit geldt zowel voor verkeer richting Vaanplein (Rotterdam) als richting Maasvlakte. Verkeer uit Spijkenisse richting Maasvlakte en het Vaanplein moet rekening houden met omleidingen onder andere over de nieuwe Botlekbrug. Kijk voor alle informatie op www.vananaarbeter.nl.

RET
Feyenoord-supporters kunnen vanaf drie uur voor tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen op alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een succesvolle voetbalavond toe!