Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Koen Stam doorgeschoven als assistent-trainer Feyenoord 1

Koen Stam stroomt per direct in als assistent-trainer van Feyenoord 1. De assistent-trainer van Feyenoord Onder 21 neemt daarmee tot het einde van dit seizoen de plek in van Zeljko Petrovic, die afgelopen vrijdag naar Willem II vertrok.

Aan het begin van dit seizoen werd Stam aangesteld als assistent-trainer van Feyenoord Onder 21. De nieuwe beloftencompetitie van de KNVB ligt al enige tijd stil als gevolg van de verscherpte coronamaatregelen.

Technisch directeur Frank Arnesen: ‘Met Koen hebben we de assistent-trainer om de huidige staf tot het einde van dit seizoen waar nodig te ondersteunen al in huis. Hierdoor konden we snel schakelen. Nu Koen bij Feyenoord 1 aansluit, gaan we een passende oplossing zoeken voor de werkzaamheden die hij bij FC Dordrecht zou verrichten, als ondersteuning voor onze verhuurde O21-spelers.’

Stam, die vrijdag voor het eerst aansluit bij de training van Feyenoord 1, begon zijn trainerscarrière in 2010 bij FC Volendam. Die club verruilde hij twee jaar later voor een functie in de jeugdopleiding van AZ waar hij jarenlang betrokken was bij de hogere jeugdelftallen. Ook was hij in 2016 assistent-bondscoach van Nederland Onder 18. Bij Feyenoord heeft Stam een contract tot de zomer van dit jaar.