Fanshop
Fanshop
shirt_oranje

Knoester op trainingsstage met Oranje Onder 19

Bondscoach Aron Winter van Oranje Onder 19 heeft zijn voorlopige selectie voor het Europees kampioenschap teruggebracht tot 24 spelers, waaronder Mats Knoester, Jari Schuurman en Calvin Verdonk. De drie contractspelers van Feyenoord werken de komende periode twee trainingsstages af in de aanloop naar het eindtoernooi, dat van 11 tot en met 24 juli in Duitsland wordt gehouden.

De trainingsstages vinden plaats van 30 juni tot en met 2 juli en van 4 tot en met 6 juli. Daarna maakt Winter zijn definitieve EK-selectie van achttien spelers bekend. Oranje Onder 19 neemt het tijdens de poulefase van het Europees kampioenschap op tegen Engeland, Frankrijk en Kroatië.

Van de drie geselecteerde Feyenoorders zijn er dit seizoen twee verhuurd aan een andere Eredivisieclub. Schuurman is uitgeleend aan Willem II, waarvoor hij maandagavond twee keer trefzeker was in een oefenwedstrijd. Verdonk speelt dit seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle. Knoester maakt in het nieuwe seizoen, net als in het afgelopen voetbaljaar, deel uit van Feyenoord Onder 19.