Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Nieuwsbericht%20sfeer

Kleur De Kuip rood-wit met Feyenoord-sfeerartikelen

Feyenoord start zaterdag aan een periode met vier thuiswedstrijden in twaalf dagen. Het team van Giovanni van Bronckhorst speelt twee Eredivisiewedstrijden in eigen huis, maar vervolgt ook het Champions League-seizoen en het KNVB Bekertoernooi in De Kuip.

Kleur De Kuip rood-wit!
Kom jij naar één of meerdere van deze thuiswedstrijden? Help dan mee om De Kuip rood-wit te kleuren met één van de sfeerartikelen uit de Feyenoord Fanshop. Zo kun je in de Fanshop terecht voor onder meer Feyenoord-sjaals, -vlaggen en –petten.

Het uitgebreide assortiment sfeerartikelen kun je bekijken in de Online Feyenoord Fanshop. Klik hier om direct naar de collectie te gaan en bestel online een van de sfeerartikelen.

Schaf je liever een artikel aan in de winkel zelf? De fysieke clubwinkels bij De Kuip zijn rondom de thuiswedstrijden uiteraard geopend. Bekijk hier de actuele openingstijden van de vestigingen van de Feyenoord Fanshops.

Kaartverkoop
Heb je nog geen kaarten voor één van de komende vier thuiswedstrijden? Ga naar www.feyenoord.nl/ticketshop om kaarten aan te schaffen voor één van onderstaande wedstrijden.

 

Feyenoord - PEC Zwolle

Zaterdag 14 oktober, 20:45 uur

Feyenoord - Shakhtar Donetsk

Dinsdag 17 oktober, 20:45 uur

Feyenoord - Ajax

Zondag 22 oktober, 14:30 uur

Feyenoord - AVV Swift

Woensdag 25 oktober, 20:45 uur