Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
legioenspeler-mei_Nieuwsbericht

Kies jouw Speler van de Maand mei

Leden van Het Legioen kunnen vanaf vandaag (vrijdag) hun stem uitbrengen op hun ‘Speler van de Maand’ mei. Wie stemt, maakt automatisch kans op een door de gehele selectie gesigneerd Feyenoord-uitshirt.

Je kunt hier jouw Legioenpunten uitdelen aan jouw favoriete spelers van de maand mei. Stemmen kan tot en met zondag 21 mei.

In mei speelde Feyenoord twee kampioenswedstrijden. De eerste, uit tegen Excelsior, ging met 3-0 verloren. Een week later werd alsnog het landskampioenschap binnengehaald, door in de eigen Kuip Heracles Almelo met 3-1 te verslaan.

Als lid van Het Legioen kun je elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder de drie spelers die zich in de voorbije maand volgens jou hebben onderscheiden met hun prestaties op het veld. De speler die de meeste punten krijgt, wordt verkozen tot ‘Speler van de Maand’. De opgetelde Legioenpunten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen Speler van het Seizoen’ mag noemen. Deze speler ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen.

Word lid
Nog geen lid van Het Legioen? Sluit je aan via www.hetlegioen.nl en profiteer van de vele voordelen van het lidmaatschap.