Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
legioenspeler-maand_Nieuwsbericht

Kies jouw Speler van de Maand maart

Leden van Het Legioen kunnen sinds zaterdag hun stem uitbrengen op hun ‘Speler van de Maand’ maart. Wie stemt, maakt automatisch kans op een van de drie gesigneerde thuisshirts.

Als lid van Het Legioen kun je elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder de drie spelers die zich in de voorbije maand volgens jou hebben onderscheiden met hun prestaties op het veld. De speler die de meeste punten krijgt, wordt verkozen tot ‘Speler van de Maand’. Jens Toornstra ging er in februari met deze prijs vandoor.

Feyenoord begon de maand maart met een 1-0 nederlaag bij Sparta Rotterdam. Een week later herstelde de ploeg zich met een ruime 5-2 thuiszege op AZ, die werd gevolgd door een zwaarbevochten 1-2 overwinning op sc Heerenveen.

Je kunt hier jouw Legioenpunten uitdelen aan jouw favoriete spelers van de maand maart. Stemmen kan tot en met vrijdag 7 april. De opgetelde Legioenpunten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen Speler van het Seizoen’ mag noemen. Deze speler ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen.

Word lid
Nog geen lid van Het Legioen? Sluit je aan via www.hetlegioen.nl en profiteer van de vele voordelen van het lidmaatschap.