Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-Napoli-054

Kenneth Vermeer op huurbasis naar Club Brugge

Kenneth Vermeer speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Club Brugge, dat met Feyenoord ook een akkoord heeft bereikt over een optie tot koop. De 32-jarige doelman vertrekt per direct naar de huidige koploper van de Belgische competitie, waar ook de oud-Feyenoorders Jordy Clasie en Ruud Vormer onder contract staan.

Vermeer staat sinds de zomer van 2014 onder contract in De Kuip, waar zijn huidige verbintenis nog loopt tot de zomer van 2020. De vijfvoudig international was de eerste twee seizoenen een vaste waarde bij Feyenoord, liep daarna een zware blessure op en is dit seizoen tweede keeper achter Brad Jones.

Technisch directeur Martin van Geel: ‘Wij begrijpen dat Kenneth op een leeftijd is waarop hij meer uitzicht wil hebben op speeltijd dan bij Feyenoord nu het geval is. Kenneth heeft na zijn zware blessure keihard gewerkt om terug te keren op zijn oude niveau en heeft zich altijd opgesteld als een op en top professional. We denken ook aan zijn persoonlijke situatie en bieden hem daarom de kans deze stap te maken.’

  • Kenneth Vermeer