Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
training-1

Karsdorp nog individueel op woensdagtraining

Feyenoord heeft woensdag met vijftien spelers verder toegewerkt naar de thuiswedstrijd tegen Willem II van aanstaande zondag. Rick Karsdorp was één van de spelers die zich meldde op Varkenoord, maar hij trainde nog niet met de groep mee. De vleugelverdediger, die zich afmeldde voor de afgelopen twee wedstrijden met Jong Oranje, werkte met hersteltrainer Melvin Fleur individueel aan het herstel van zijn liesblessure.

Van alle spelers die de afgelopen week internationale verplichtingen hadden, was Karim El Ahmadi de enige die woensdag op het trainingsveld stond. De Marokkaanse international, die afgelopen zaterdag in de basis stond bij de interland tegen Sao Tomé en Principe (3-0), trainde volledig mee met de selectie van Giovanni van Bronckhorst.

De trainer had onder meer een partijspel op een klein veld uitgezet voor zijn ploeg. Stef Gronsveld maakte deze maar voor een deel mee. De verdediger, die op de terugweg is na een hamstringblessure, trainde vervolgens individueel met Melvin Fleur.

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Willem II staan er voor Feyenoord nog twee groepstrainingen op het programma. De training van vrijdag om 10.30 uur op Varkenoord is openbaar. De afsluitende training op zaterdag is besloten.