Fanshop
Fanshop
SC%20Heerenveen-Feyenoord-63

Karsdorp maakt rentree tegen Excelsior

Rick Karsdorp maakt zondagmiddag zijn rentree voor Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Excelsior. De verdediger is volledig fit na een blessure en start op de rechtsbackpositie.

De opstelling van Feyenoord voor het duel met Excelsior kent verder geen verrassingen. Bij winst op Excelsior kroont Feyenoord zich tot landskampioen.

Feyenoord krijgt zondagmiddag steun van een volledig gevuld uitvak in het Van Donge & De Roo Stadion. Tevens is de wedstrijd te volgen op grote schermen in De Kuip. Alle beschikbare kaarten hiervoor zijn reeds uitverkocht.

Excelsior tegen Feyenoord is verder rechtstreeks te bekijken op FOX Sports 3. Ook kun je het duel uiteraard volgen via de via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram (hashtag #excfey)  óf via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn.

Excelsior – Feyenoord
Aftrap: 14:30 uur

Opstellingen:
Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jørgensen en Elia.
Excelsior: Hahn; Karami, De Wijs, Mattheij, Massop; Koolwijk, Ribeiro; Hasselbaink, Van Duinen en Elbers.

Wisselspelers:
Feyenoord: Vermeer, Bijlow, Vejinovic, Kuyt, Basaçikoglu, Woudenberg, Nelom, Tapia, Nieuwkoop, Gustafson, Kramer en Dammers.
Excelsior: Damen, Havekotte, Drost, Kuipers, Hadouir, Ondaan, Bruins, Vermeulen, Brito en Pantic.