Fanshop
Fanshop
Coolsingel-75

Kampioenswedstrijd, feest en huldiging in virtual reality

Wie maar geen genoeg kan krijgen van het kampioenschap, kan alle hoogtepunten rondom de vijftiende landstitel van Feyenoord nu op een unieke manier herbeleven in virtual reality (VR). Zowel de kampioenswedstrijd als het feest in De Kuip en de huldiging op de Coolsingel zijn namelijk in beeld gebracht met meerdere 360 graden camera’s.

Door de unieke techniek van de 360 graden camera’s voel je je onderdeel van alle feestelijkheden op en rondom het kampioenschap. Je kunt Dirk Kuyt bijna aanraken als hij juicht na zijn goals, je staat middenin het feestgedruis op het veld en de tribunes van De Kuip en bekijkt het uitzicht vanaf het bordes over de Coolsingel, waar het kampioensfeest werd gevierd door meer dan 150.000 supporters.

DFFRNT Media filmde vele uren 360 materiaal en maakte daarmee onderstaande compilatie. Kijk, geniet en voel je onderdeel van het fantastische Feyenoord-feest! Kijk je via een VR-bril, wat zeker aan te raden is voor een optimale beleving, of op mobiel/tablet, beweeg dan je toestel. Het beeld draait dan automatisch mee.

Bekijk de unieke beelden in virtual reality in de videospeler of via het officiële Youtube-account van de club: