Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord – FC Luzern: kom naar de return in Rotterdam!

Feyenoord neemt een 0-3 overwinning uit Zwitserland mee richting de return in Rotterdam van volgende week. De thuiswedstrijd tegen FC Luzern wordt gespeeld op donderdag 12 augustus om 20:00 uur en jij kan erbij zijn! In dit bericht lees je alle info over de kaartverkoop en kun je direct tickets bestellen.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders hebben recht op voorrang bij de kaartverkoop voor deze Europese wedstrijd. Deze voorrangsperiode start zaterdag 31 juli om 09:00 uur en duurt tot woensdag 4 augustus 18:00 uur. Zij zijn hierover per mail geïnformeerd.

Prijzen en overige fases
Het is tijdens deze voorrangsperiode mogelijk om een onbeperkt aantal kaarten bij te kopen. Deze zijn verkrijgbaar vanaf € 10,-. Tickets voor de gezinsvakken Z1-Z4 zijn al verkrijgbaar vanaf € 2,50. Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes krijgen vanaf donderdag 5 augustus 18:00 uur de mogelijkheid om een onbeperkt aantal kaarten te bemachtigen.

Ben je seizoenkaarthouder, Legioen-lid of junior Kameraadje? Bestel dan hier jouw tickets!

De verkoop voor overige supporters start op zaterdag 7 augustus 09:00 uur, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Toegang stadion
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand zijn niet verplicht. 

Praktische informatie
Evenals bij Europese thuiswedstrijden tijdens voorgaande seizoenen zullen er ook bij Feyenoord – FC Luzern netten geplaatst worden rondom het veld. De Willem van Hanegem Tribune blijft gesloten en op voorhand geldt dit ook voor de tweede ringen van de Olympia-, Gerard Meijer- en Maastribune. 

Aanvullende kaartverkoopinformatie vind je hier.