Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-twente-sfeer.jpg

Kaartverkoop voor thuisduels met Heerenveen en ADO gestart

Feyenoord speelt eind januari in korte tijd twee thuiswedstrijden op rij. Op donderdag 28 januari komt sc Heerenveen naar De Kuip, waarna op zondag 31 januari ADO Den Haag de tegenstander is. De kaartverkoop voor beide duels is woensdag van start gegaan.

Feyenoord – sc Heerenveen (donderdag 28 januari, 20.45 uur)
Seizoenkaarthouders en houders van een Legioen Clubkaart krijgen voorrang bij de kaartverkoop, die voor hen op woensdag om 9.00 uur van start is gegaan. Er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat een supporter kan kopen. Van een clubkaartverplichting is geen sprake voor het duel met de Friezen. De vrije verkoop start zaterdag 12 december om 9.00 uur.

De kaartverkoop voor Feyenoord – sc Heerenveen verloopt alleen via internet. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/tickets.

Feyenoord – ADO Den Haag (zondag 31 januari, 14.30 uur)
Voor seizoenkaarthouders en houders van een Legioen Clubkaart is woensdag om 9.00 uur de kaartverkoop van start gegaan. Vanaf zaterdag 12 december 9.00 uur kunnen ook clubkaarthouders kaarten aanschaffen. Voor het duel met ADO geldt een clubkaartverplichting.

De kaartverkoop voor Feyenoord – ADO Den Haag verloopt alleen via internet. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/tickets.

Kameraadjeswedstrijd
De wedstrijd tegen ADO Den Haag is tevens een Kameraadjeswedstrijd. Kijk op de Kameraadjes-website voor meer informatie!