Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Kaartverkoop via viagogo weer mogelijk

Het is voor seizoenkaarthouders weer mogelijk om via viagogo hun seizoenkaart aan te bieden aan andere supporters. Nadat Feyenoord en viagogo eerder al bekendmaakten een principeovereenkomst te hebben gesloten over het voortzetten van de samenwerking, is nu ook het verkoopproces weer ingericht.

Dat betekent dat seizoenkaarthouders die een thuiswedstrijd niet kunnen bezoeken, hun kaart(en) voor dit duel aan kunnen bieden aan medesupporters. Op die manier is het bijvoorbeeld voor niet-seizoenkaarthouders mogelijk om toch een keer plaats te nemen op een vak dat anders uitverkocht is.

Het kopen of verkopen van de kaarten voor de thuiswedstrijden van Feyenoord is mogelijk via www.feyenoord.nl/viagogo, de officiële ticketmarktplaats van Feyenoord. De eerstvolgende wedstrijd waarvoor supporters kaarten kunnen (ver)kopen is het duel met PEC Zwolle, op zondag 20 november (16:45 uur).

Feyenoord is blij dat het voor seizoenkaarthouders weer mogelijk is om via viagogo hun kaart aan te bieden aan medesupporters. Dit seizoen was die mogelijkheid er vooralsnog niet, omdat Feyenoord en viagogo het niet eens werden over een nieuwe overeenkomst. Het behouden van deze service voor supporters is voor Feyenoord altijd de insteek geweest van de onderhandelingen. De club beseft dat er de afgelopen maanden vragen leefden onder supporters, maar is van mening dat communiceren over de onderhandelingen geen verbetering zou brengen in het onderhandelingsproces.