Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Academy

Kaartverkoop UEFA Youth League voor Feyenoord - Lazio gestart

De kaartverkoop voor de tweede thuiswedstrijd van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League gaat per direct van start. Na de overwinningen op Celtic en Atlético Madrid staat Feyenoord Onder 19 bovenaan in de poule na twee wedstrijden. Vanaf dit moment zijn er kaarten te koop voor de derde poulewedstrijd, de thuiswedstrijd tegen Lazio, die op woensdag 25 oktober om 14:00 uur wordt gespeeld op Varkenoord.
Kaartverkoopinformatie 
Seizoenkaarthouders, leden en overige supporters hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om kaarten aan te schaffen voor de wedstrijd tussen de hoogste jeugdteams van Feyenoord en Lazio. Voor € 5,00 per stuk (standaard) en € 2,50 per stuk (66+ en t/m 11 jaar) ben je erbij en steun je Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League!  

Per supporter kunnen er vier kaarten worden gekocht. Kaarten zijn te koop via de officiële Feyenoord Ticketshop. Alle kaartverkoopinformatie vind je hier.

Overige thuiswedstrijden 
Feyenoord Onder 19 speelt in de Youth League ook nog thuis op Varkenoord tegen Atlético Madrid (dinsdag 28 november, 15:00 uur). De kaartverkoop voor dat duel start in een later stadium. 

Tijdens UEFA Youth League-wedstrijden wordt er geen alcohol geschonken.