Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop tweede seizoenshelft gestart

Feyenoord is zaterdag 30 november gestart met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden na de winterstop (uitgezonderd de Klassieker). In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes krijgen voorrang en kunnen sinds zaterdag 9:00 uur onbeperkt kaarten (bij)bestellen. Het gaat om de thuisduels met sc Heerenveen, FC Emmen, Fortuna Sittard, Willem II, VVV-Venlo, FC Groningen en Vitesse. Alle data en aanvangstijden vind je hier.

De voorrangsperiode loopt tot en met woensdag 4 december 17:59 uur. Vanaf woensdag 18:00 uur kunnen alle supporters een onbeperkt aantal kaarten bestellen voor de competitiewedstrijden in De Kuip. Reguliere kaarten zijn beschikbaar vanaf € 23,00. Kinderen gaan al naar het stadion vanaf € 12,00. De kaartverkoop verloopt volledig via de online Feyenoord Ticketshop. Wil je de tickets per post verstuurd hebben? Dan krijg je ze met een gratis cadeauverpakking thuis (zolang de voorraad strekt).

Klassieker
Kaarten voor Feyenoord – Ajax (zondag 22 maart 2020) gaan apart en in een later stadium in de verkoop. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit uiteraard gecommuniceerd via de officiële clubkanalen.

Word lid!
Wil je een volgende keer ook voorrang op de kaartverkoop? Word dan nu lid van Het Legioen of Kameraadjes en profiteer ook bij overige kaartverkoopmomenten van voorrang! Let op: nu lid worden betekent geen voorrang meer op de overige thuisduels in de tweede seizoenshelft.