Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Fey-psv-001

Kaartverkoop thuisduels tweede seizoenshelft start zaterdag

Feyenoord start aanstaande zaterdag 26 november om 9:00 uur met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden uit de tweede seizoenshelft. Leden van Het Legioen profiteren hierbij van een voorrangsperiode van één week. De vrije verkoop start gaat op zaterdag 3 december om 9:00 uur van start.

Legioen-leden hebben tot en met vrijdag 2 december de mogelijkheid om (extra) kaarten aan te schaffen. Dit geldt tevens voor (bedrijven)seizoenkaarthouders en Kameraadjes uit de leeftijdsgroep Junioren. Kaarten voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie zijn alleen te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop. Legioen-leden kunnen inloggen met het e-mailadres dat gekoppeld is aan het lidmaatschap.

Meer informatie over de prijzen en beschikbare vakken is te vinden op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie. Net als vorig seizoen worden er geen halve seizoenkaarten verkocht.

Feyenoord speelt na de winterstop nog acht thuiswedstrijden in de Eredivisie. Het eerste duel in De Kuip in 2017 wordt gespeeld op zaterdag 21 januari (19:45 uur), wanneer Willem II de tegenstander is. Daarnaast komen onder meer AZ en FC Utrecht volgend kalenderjaar nog naar Rotterdam. Het volledige competitieprogramma vind je hier.

Kaartverkoop Feyenoord – PSV
Kaarten voor het thuisduel met PSV (zondag 26 februari, 14:30 uur) gaan nog niet aanstaande zaterdag, maar in een later stadium in de verkoop. Ook bij de kaartverkoop voor deze topper geldt een voorrangsperiode voor leden van Het Legioen.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van Het Legioen? Sluit je aan via www.hetlegioen.nl en profiteer voortaan ook van voorrang op kaartverkoop voor thuiswedstrijden van Feyenoord. Op deze website vind je tevens meer informatie over het lidmaatschap.