Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop thuisduels met N.E.C. en FC Twente start zaterdag

Feyenoord start zaterdag 9 december met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen N.E.C. op 14 januari en FC Twente op 28 januari. De overige thuiswedstrijden uit de tweede seizoenshelft gaan op een later moment in de verkoop.

Start Kaartverkoop
De kaartverkoop start gelijktijdig voor zowel leden van Het Legioen, Junioren Kameraadjes als voor seizoenkaarthouders. Vanaf zaterdag 9 december om 09:00 uur kunnen zij tickets (bij)kopen via de officiële Feyenoord Ticketshop.

Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen voor de wedstrijd tegen N.E.C. maximaal vier tickets per lidmaatschap kopen, voor het duel met FC Twente kunnen zij per lidmaatschap twee tickets kopen. Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om maximaal drie tickets per seizoenkaart voor de wedstrijd tegen N.E.C. en één ticket per seizoenkaart voor de wedstrijd tegen FC Twente te kopen. De voorrangsperiode loopt tot maandag 11 december om 17.30 uur.

Vanaf maandag 11 december om 18:00 uur kunnen overige supporters voor Feyenoord – N.E.C. maximaal vier tickets kopen. Voor Feyenoord – FC Twente gaan er geen tickets in de verkoop voor overige supporters. Klik hier voor alle kaartverkoopinformatie voor beide wedstrijden.
 
Aanmelden Lidmaatschap
Heb je nog geen lidmaatschap maar wil je wel naar Feyenoord - FC Twente of voorrang op Feyenoord - N.E.C.? Word dan lid van Het Legioen of de Juniorclub Kameraadjes.

Meld je aan als nieuw lid vóór donderdag 7 december 23:59 uur om zaterdag 9 december om 09:00 uur aankooprecht te hebben. Na je aanmelding kun je vanaf vrijdag 8 december om 15:00 uur in het ticketshop-account waar het lidmaatschap mee is afgesloten, onderaan bij 'MIJN PROFIEL', je lidmaatschapstype zien. Tickets uniek op naam en kameraden koppelen Dagkaarten dienen bij aanschaf uniek op naam gezet te worden. Daardoor krijgt iedere supporter zijn/haar mobile tickets in de Feyenoord App beschikbaar (mits ingelogd). Het is niet meer mogelijk om een e-ticket te printen op A4-formaat. Koppel daarom voor de start van de verkoop jouw kameraden aan jouw Ticketshop-account. Klik in het ticketshop menu op ‘KAMERADEN KOPPELEN’ of maak deze aan en koppel de supporter. Bij de aankoop van tickets kan je de gekoppelde accounts gemakkelijk selecteren en de tickets op naam zetten.

Ticket Exchange
We adviseren supporters met klem om geen tickets buiten de club (of haar partners) om aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. Mocht je niet in staat zijn het duel bij te wonen, dan kun je je ticket veilig te koop aanbieden via Feyenoord Ticket Exchange. Dit is de enige officiële ticketmarktplaats van Feyenoord.