Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
201708_CL_visual_shakhtar_fey

Kaartverkoop Shakhtar Donetsk – Feyenoord start woensdag

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk in de UEFA Champions League start woensdag 20 september aanstaande. Diamond- en Goldcardhouders kunnen die dag vanaf 9:00 uur een kaart kopen voor de tweede uitwedstrijd in de groepsfase, die wordt gespeeld op woensdag 1 november om 20:45 uur (Nederlandse tijd). Er zijn 2.000 kaarten beschikbaar voor Feyenoord-supporters.

Een kaart voor het Champions League-duel, dat wordt gespeeld in het Metalist Stadion in Charkov (Oekraïne), kost € 6,00. Na de Diamond- en Goldcardhouders komen de Silvercardhouders aan de beurt om een kaart te kopen. Als er vervolgens nog kaarten beschikbaar zijn, worden ook seizoenkaarthouders en Legioen-leden in staat gesteld een kaart te kopen. Een overzicht van de verkoopperiodes vind je hieronder.

  • Woensdag 20 september om 09:00 uur             Diamond- en Goldcardhouders
  • Zaterdag 23 september om 11:30 uur                Silvercardhouders
  • Woensdag 27 september om 09:00 uur             Overige seizoenkaarthouders
  • Zaterdag 30 september om 09:00 uur                Legioen-leden

Vanuit supportersvereniging FSV De Feijenoorder wordt er deze wedstrijd geen reis georganiseerd.

Omwisselen in Nederland
Feyenoord gaat nog in overleg met Shakhtar Donetsk en de lokale autoriteiten over deze wedstrijd. De club kan daarom nog geen mededelingen doen over de exacte verstrekking van de wedstrijdkaarten. Feyenoord streeft er naar om deze reeds in Nederland in het bezit van onze supporters te stellen, hetgeen dus zal betekenen dat er rondom één of meerdere thuiswedstrijden zal worden omgewisseld. Zodra daarover meer bekend is, worden de supporters die een kaart hebben gekocht daarover persoonlijk per e-mail geïnformeerd.