Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop resterende thuiswedstrijden zaterdag van start

Feyenoord start zaterdag 26 februari aanstaande met de kaartverkoop voor de resterende thuiswedstrijden van dit seizoen. Het gaat om vier thuisduels; de topper tegen PSV gaat op een apart en later moment in de verkoop. In dit bericht lees je meer informatie.

Voorrang voor seizoenkaarthouders en leden
De thuiswedstrijden die zaterdag in de verkoop gaan zijn die tegen FC Groningen, Willem II, FC Utrecht en FC Twente. Vanaf 11:00 uur kunnen seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kaarten (bij)bestellen. Kom jij ook naar De Kuip? Daar beleef je samen met je kameraden de mooiste momenten en steun je het team van Arne Slot!

Per seizoenkaart of lidmaatschap kan een onbeperkt aantal kaarten worden (bij)besteld voor de duels met FC Groningen en Willem II. Voor Feyenoord – FC Utrecht en Feyenoord – FC Twente geldt dat er maximaal vier kaarten kunnen worden (bij)besteld.

Overige supporters
Op maandag 28 februari is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur tickets bestellen voor (een van) deze vier thuiswedstrijden.

Voorrang op kaartverkoop?
Wil jij ook profiteren van voorrang op de kaartverkoop? Sluit je dan vóór vrijdag 25 februari 12:30 uur aan bij Het Legioen via deze link.

Coronamaatregelen vervallen
Bij de komende thuiswedstrijden van Feyenoord hoeven bezoekers geen rekening meer te houden met coronamaatregelen. Het coronatoegangsbewijs is niet meer nodig bij de toegangspoorten en binnen het stadion is het niet meer verplicht om anderhalve meter afstand te houden of een mondkapje te dragen.

Alle info
Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor de thuiswedstrijden dit seizoen vind je hier.