Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop Rangers FC-uit start dinsdag

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Rangers FC in de groepsfase van de Europa League gaat dinsdag 10 september (morgen) van start. Het duel wordt op donderdag 19 september gespeeld in het Ibrox Stadium, waar 2.600 plekken beschikbaar zijn voor Feyenoord-supporters.

Het aanvangstijdstip van het duel is 21:00 uur (20:00 uur lokale tijd). Kaarten voor deze wedstrijd zijn 48 euro per stuk (kaartprijs € 45,- + € 3,- organisatiekosten). Bij aankoop van een kaart ontvang je een omwisselbiljet, die aanstaande vrijdag eenmalig per post wordt verstuurd. Het omwisselbiljet moet in Glasgow worden omgewisseld voor een toegangsbewijs. Alle gedetailleerde (omwissel)informatie voor kaartkopers volgt later via de infomail.

Uitkaarthouders moeten bij het omwisselen hun uitkaart laten scannen en hun omwisselbiljet tonen. Reguliere seizoenkaarthouders en Legioen-leden dienen naast het scannen van het betreffende omwisselbiljet ook nog hun legitimatie te tonen.

Diamondcardhouders en Goldcardhouders krijgen dinsdag vanaf 18:00 uur als eerste de kans om kaarten te kopen voor het uitduel met Rangers FC. Hieronder vind je de verschillende fases van de kaartverkoop: 

Fases kaartverkoop:

Wie

Wanneer

Diamondcardhouders

Dinsdag 10 september 18:00 uur

Goldcardhouders

Dinsdag 10 september 18:00 uur

Silvercardhouders

Woensdag 11 september 18:00 uur

Seizoenkaarthouders*/Legioen-leden

Donderdag 12 september 13:00 uur

Stop verkoop

Donderdag 12 september 23:59 uur

*Alleen seizoenkaarthouders met een seizoenkaart op persoonsnaam (geen bedrijven)

Let op: Supporters hebben enkel toegang tot het uitvak met een door Feyenoord verkochte kaart.

Vakkeuze
De verkoop van het uitvak in Glasgow vindt gefaseerd plaats en supporters kunnen in de Online Ticketshop een keuze voor een specifiek vak maken. Als eenmaal een kaart is gekocht voor een specifiek vak, kan de vakkeuze niet meer gewijzigd worden. Groepen supporters met verschillende soorten uit- of seizoenkaarten dienen dus tegelijkertijd te kopen (wanneer iedereen aankooprecht heeft) als zij in hetzelfde vak plaats willen nemen.

Mindervalide supporters
Mindervalidesupporters kunnen zich vanaf dinsdag 10 september om 09:00 uur per mail aanmelden bij de DLO (Disability Liaison Officer) van Feyenoord. Dit kan tot donderdag 12 september 13:00 uur via [email protected]. Graag hierbij vermelden of het gaat om een mindervalidekaart inclusief of exclusief begeleider. Er zijn in totaal elf kaarten beschikbaar.

Busreis
FSV De Feijenoorder organiseert een busreis naar deze wedstrijd in Glasgow. Deze reis wordt voor totaal € 210,- aangeboden inclusief een kaart voor de wedstrijd. Als je een reis boekt via de Feyenoord Online Ticketshop hoef je dus niet zelf een wedstrijdkaart te kopen. Meer informatie over de reizen van FSV De Feijenoorder vind je via deze link.

Kaartverkoop thuiswedstrijden
Feyenoord speelt op donderdag 3 oktober de eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Seizoenkaarthouders kunnen nu al een passe-partout voor de drie duels in De Kuip kopen, met naast een confrontatie met Rangers FC ook ontmoetingen met FC Porto en Young Boys. Deze passe-partouts zijn te verkrijgen vanaf € 74,- per stuk.

Klik hier om naar de Ticketshop te gaan.