Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_3181

Kaartverkoop laatste thuisduel UEFA Youth League van start

Na de overtuigende 4-0 overwinning op Shakhtar Donetsk Onder 19 is Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League gestegen naar de tweede plaats in de groep. Het hoogste jeugdteam van Feyenoord Academy lijkt samen met Napoli te moeten strijden om deze belangrijke positie, die recht geeft op plaatsing voor de volgende ronde voor het toernooi.

De beslissing valt waarschijnlijk op woensdag 6 december, wanneer beide teams elkaar om 15:00 uur treffen in het Van Donge & De Roo Stadion. Wil jij Feyenoord Onder 19 steunen in deze belangrijke wedstrijd? Verzeker je dan nu alvast van kaarten. De kaartverkoop voor dit duel begint op woensdag 18 oktober (vandaag) om 18:00 uur. Seizoenkaarthouders en leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes krijgen tot en met vrijdag 20 oktober voorrang op de kaartverkoop.

Kameraadjes
Kaarten voor Kameraadjes kosten slechts €2,50 per stuk. Er kan een onbeperkt aantal kaarten worden bijgekocht, voor €5,- per stuk. De kaartverkoop verloopt via http://www.feyenoord.nl/tickets-uyl-kameraadje. Hier dient ingelogd te worden met relatienummer en postcode.

Seizoenkaarthouders
Kaarten voor seizoenkaarthouders zijn te koop voor €5,- per stuk. Er kan een onbeperkt aantal kaarten worden gekocht. De kaartverkoop verloopt via http://www.feyenoord.nl/tickets-uyl. Hier dient ingelogd te worden met relatienummer en postcode.

Sfeerimpressie
De ruim 2.000 supporters die afgelopen dinsdag aanwezig waren bij de wedstrijd van Onder 19 beleefden een feestelijke middag. Bekijk het fotoalbum op onze Facebook-pagina of de samenvatting van de wedstrijd voor een sfeerimpressie.