Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
nieuwsbericht

Kaartverkoop Kameraadjes Voetbalfeest start zaterdag

De kaartverkoop voor het Kameraadjes Voetbalfeest gaat morgen (zaterdag) van start. Leden van de Feyenoord Juniorclub hebben voorrang op entreebewijzen voor het evenement, dat op zondag 25 maart in De Kuip plaatsvindt. Alle leden ontvangen vandaag (vrijdag) een e-mail met alle informatie over en inloggegevens voor de kaartverkoop. Op zaterdag 17 februari start de vrije verkoop en kunnen ook niet-leden kaarten kopen.

Kameraadjes krijgen een gratis toegangskaart. Zij kunnen die vanaf zaterdag 9:00 uur hier verzilveren, als de voorrangsperiode voor leden van start gaat. Ouders, broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom op het Voetbalfeest. Zij betalen slechts € 10,- per kaartje. Elk Kameraadje kan (maximaal) vier kaarten bijkopen. In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar.

Nieuwe leden
Ben je na 15 januari lid geworden van onze Juniorclub? Dan kan je hier je kaart(en) verzilveren voor het Voetbalfeest.

Vrije verkoop
De voorrangsperiode voor Kameraadjes loopt tot en met vrijdag 16 februari. Vanaf zaterdag 17 februari start de verkoop voor niet-leden. Wil je gratis naar het Voetbalfeest en jouw kaartje gegarandeerd in de voorrangsperiode kunnen verzilveren? Meld je dan nu hier aan als lid van Kameraadjes.

Let op: het Voetbalfeest was vorig jaar al in de voorrangsperiode snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij!

Programma
De poorten van het stadion gaan op zondag 25 maart om 11:00 uur open en vanaf dat moment is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Stel je vragen aan de spelers tijdens de kidspersconferentie, zet jouw baby op de foto met je favoriete Feyenoorder en geniet in het stadion van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van onder anderen Broederliefde en Ronnie Flex.

Alle info
Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest 2018 lees je op https://www.feyenoord.nl/kameraadjes/voetbalfeest. Hou verder de officiële kanalen van Feyenoord en het Instagram-account van Coentje (Coentje1908) in de gaten voor de laatste updates over het feest in De Kuip. Heb je nog vragen? Ga dan naar www.feyenoord.nl/service.