Fanshop
Fanshop
20160708_visual_arena_fey_psv

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal tot en met 12 juli

Uit- en seizoenkaarthouders van Feyenoord die de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal willen bijwonen, kunnen tot en met dinsdag 12 juli aanstaande een kaart kopen. Daarna zal er vanuit de club geen verkoop meer plaatsvinden voor de wedstrijd op zondag 31 juli in de Amsterdam Arena.

Tot dusver kochten zo’n 5.200 Feyenoord-supporters een kaart voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Daarvan reizen 2.400 supporters per trein, de overige supporters reizen per bus. Het is niet mogelijk om onderling van kaart te wisselen. Zowel de treinen als de bussen zullen vanaf De Kuip vertrekken. Mochten er in de komende dagen nog veel kaarten verkocht worden, dan wordt nog overwogen om met een aantal bussen van een andere locatie (in de nabijheid van De Kuip) te laten vertrekken.

Waar het in eerste instantie de bedoeling was dat alle Feyenoord-supporters zouden plaatsnemen op de vakken 112-116 (totale capaciteit 4.600), is door de Amsterdamse autoriteiten onlangs besloten dat een deel van de Feyenoord-supporters toch plaats moet nemen in de reguliere bezoekersvakken van de Amsterdam Arena. Het zal hierbij gaan om de mensen die per trein reizen. Het treinstation bij het stadion heeft een rechtstreekse toegang tot de bezoekersvakken.

Feyenoord beseft dat deze regeling niet ideaal is voor supporters, maar een poging om de Amsterdamse autoriteiten op andere gedachten te brengen heeft helaas niet tot het gewenste resultaat geleid.