Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FEYVAL-web

Kaartverkoop Feyenoord - Valencia zaterdag van start

Feyenoord start aanstaande zaterdag 2 juli om 11:00 uur met de kaartverkoop voor de openingswedstrijd tegen Valencia CF. Vanaf dat moment kunnen leden van Het Legioen kaarten kopen voor dit oefenduel, dat gespeeld wordt op zaterdag 23 juli (20:00 uur). Voor Legioen-leden geldt een voorrangsperiode van één week. Op zaterdag 9 juli om 9:00 uur begint de vrije verkoop.

Kaarten voor Feyenoord – Valencia zijn verkrijgbaar vanaf € 16,50 per stuk via www.feyenoord.nl/ticketshop. Ook is het mogelijk om tijdens de Open Dag (zondag 17 juli) bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets kaarten aan te schaffen voor dit duel. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot de openingswedstrijd. Wil jij ook verzekerd zijn van je eigen plek in De Kuip bij thuisduels van Feyenoord? Vraag dan een seizoenkaart aan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Zesvoudig Spaans kampioen
Met Valencia CF treft de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een zesvoudig Spaans kampioen. De landstitel werd voor het laatst veroverd in 2004, het jaar waarin eveneens de UEFA Cup werd gewonnen. In het afgelopen seizoen eindigde Valencia als twaalfde in de Primera División en reikte het tot de achtste finales van de Europa League.

Serieuze test
Voor Feyenoord is de oefenwedstrijd tegen de Spaanse club een serieuze test in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Een week na de openingswedstrijd wacht het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal (zondag 31 juli), waarna Feyenoord op zondag 7 augustus aan de Eredivisie begint met een uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van Het Legioen? Sluit je aan via www.hetlegioen.nl en profiteer meteen van de voorrang op kaartverkoop voor thuiswedstrijden van dit seizoen. Op deze website vind je tevens meer informatie over het lidmaatschap.