Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FEYPSV

Kaartverkoop Feyenoord - PSV start op zaterdag 14 januari

De kaartverkoop voor de wedstrijd Feyenoord - PSV gaat op zaterdag 14 januari aanstaande van start. Vanaf die dag (9:00 uur) krijgen seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en de oudste leden (12-14 jaar) van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes een week lang voorrang op de kaartverkoop voor de topper in de Eredivisie. Feyenoord ontvangt PSV op zondag 26 februari om 14:30 uur in De Kuip.

Vanaf zaterdag 21 januari 9:00 uur start de verkoop van kaarten aan overige supporters, mits het duel op dat moment nog niet is uitverkocht. Gedetailleerde informatie over de kaartverkoop, zoals prijzen en beschikbare vakken, vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Ook profiteren van voorrang?
Wil je profiteren van voorrang op kaartverkoop voor Feyenoord – PSV? Als je je uiterlijk woensdag 11 januari aanmeldt voor een lidmaatschap van Het Legioen of Kameraadjes, kun je nog gebruikmaken van de speciale voorrangsregeling. 

Overige thuisduels
Feyenoord - PSV is de laatste wedstrijd van de tweede seizoenshelft waarvoor de kaartverkoop start. Voor de overige thuisduels van dit seizoen zijn al kaarten te koop, met uitzondering van de uitverkochte wedstrijd tegen Heracles Almelo (zondag 14 mei). Een overzicht van alle thuisduels waarvoor je kaarten kunt kopen, vind je hier