Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop Feyenoord – IF Elfsborg start zaterdag

De kaartverkoop voor de volgende Europese wedstrijd van Feyenoord tegen IF Elfsborg gaat zaterdag 14 augustus van start. Het duel in de laatste voorronde van de Europa Conference League wordt op donderdag 19 augustus om 20:00 uur gespeeld in De Kuip. In dit bericht lees je de belangrijkste informatie over de kaartverkoop.

Klik hier om direct naar de Online Ticketshop te gaan

Seizoenkaarthouders
De seizoenkaart is niet geldig voor deze wedstrijd. Wel krijgen seizoenkaarthouders voorrang op de kaartverkoop. Zij kunnen vanaf zaterdag 14 augustus om 9:00 uur een onbeperkt aantal kaarten bestellen.

Legioen-leden & Junioren Kameraadjes
Voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes start de kaartverkoop op maandag 16 augustus. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur een onbeperkt aantal kaarten bestellen.

Overige supporters
Overige supporters krijgen vanaf dinsdag 17 augustus 13:00 uur de kans om kaarten te bestellen. Dit is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Aanvullende informatie:

  • Reguliere kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50 per stuk
  • Kaarten voor gezinsvak Z1-4 zijn verkrijgbaar vanaf € 2,50 per stuk
  • Willem van Hanegem parterre en tweede ring blijft gesloten
  • Vakken PP, OO, CC en DD Olympiatribune blijven gesloten
  • Voor de Gerard Meijer- en Maastribune hangen netten


Coronatoegangsbewijs
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of via Coronacheck.nl. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.

Alle kaartverkoopinformatie vind je hier.